REALIZACIJA

BEOGRAD: DRUGI POGLED realizuje se saradnjom Centra za međunarodne umetničke studije, Turističke organizacije Beograda, Centra za vizuelnu kulturu Muzeja savremene umetnosti u Beogradu i udruženja Živeti uspravno. Projekat se realizuje uz podršku Telenor Fondacije, Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Autor koncepta i vizuelnog identiteta projekta BEOGRAD: DRUGI POGLED je Dejan Atanacković, umetnik i predsednik Centra za međunarodne umetničke studije.


Kontakti

Dejan Atanacković
Beograd: +381 64 1204888 / Firenca: +39 348 3528769
datanac@yahoo.com

Tanja Sićović
koordinator aktivnosti
+381 64 1585823
tsicovic@gmail.com

Dejan Veselinov (TOB)
+381 64 8181007
dveselinov@tob.co.rs

Ljubica Beljanski Ristic
Centar za kulturu Stari grad
centarzakulturu.starigrad@gmail.com
+381 11 2639639

Centar za međunarodne umetničke studije je neprofitna nevladina organizacija u Beogradu, osnovana s ciljem realizacije i promocije programa studentske, stručne i kulturne razmene. Centar organizuje Projekat Outside, program razmene u sferi umetničkog obrazovanja u koji su uključeni gradovi Beograd i Firenca. Programski cilj Projekta Outside jeste stvaranje međunarodnog programa studija umetnosti u okviru funkcionalne kulturno-obrazovne mreze više evropskih gradova, a kroz seminare i radionice kojima se na kreativan i analitičan nacin tumače gradovi i savremenost.
http://www.outsideproject.org/outside/index.asp

Turistička organizacija Beograda (TOB) je javna služba Grada Beograda za prezentaciju, razvoj i promociju turističkih vrednosti srpske prestonice. Misija TOB-a: Građenje imidža Beograda kao lidera Južne Evrope i atraktivne turističke destinacije; razvoj turističkog proizvoda Beograda na principima održivog razvoja, na principima ostvarenja pozitivnog uticaja i efekata na kvalitet života Beograđana, ali tako da bude atraktivna destinacija za strane turiste; povezivanje svih usluga, proizvoda i aktivnosti, direktno i indirektno vezanih za turizam, njihovo integrisanje u proces razvoja i promocije turističkog proizvoda.
www.tob.rs

BEOGRAD: DRUGI POGLED
beograd.drugipogled@gmail.com

CMUS / OUTSIDE PROJECT
www.outsideproject.org

TURISTIČKA ORGANIZACIJA BEOGRADA
www.tob.rs